Nyomtatás
Írta: Torig Torig
Kategória: Fellépések Fellépések
Megjelent: 2020. január 20. 2020. január 20.
Találatok: 3103 3103

UPDATE

2020.10.21-én Zoli barátom hosszú kemény küzdelem után eltávozott. Megtettek mindent amit lehetett. Ő is, az orvosai is a családja is.
Vegyesek az érzéseim, ugyanis szinte minden egészségügyi paraméter a lehető legrosszabb forgatókönyv szerint alakult, ennek ellenére Zoli és Családja keményen küzdött.
Azt hiszem a közös gyűjtésünk nem volt hiábavaló, hisz enélkül, nélkülünk, nélkületek már régen nem élt volna. Megérte a reményért és az esélyért dolgozni az ügyön és azért, hogy mi is kicsit jobb emberek lehessünk.
Aki ott volt ezen a koncerten, mind megélte a csodát, és ezt csak azok fogják érteni akik ott voltak a koncerten.

Sok erőt kívánok a családjának.

---

Szeretettel meghívunk minden kedves balkáni zenét, táncot kedvelő barátunkat, ismerőseinket, és azok ismerőseit is a 2020.02.09-én tartandó jótékonysági táncházunkba.

A táncháznak az elsődleges célja, hogy megmentsük Zolit, aki négygyerekes apaként küzd egy ritka rák betegséggel. Zoli gyógyulásához nagyon sok pénzre van szükség aminek a java részét már sikerült összegyűjteni. Így Zoli kezelése elérhető közelségbe került. Mi így próbálunk segíteni.

A táncházban fellép a Nevetek, TRakija és a Mydros együttes.

A rendezvény időpontja: 2020.02.09 18:00-22:00

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

1105, Budapest, Szent László tér 7-14.

A rendezvényt a Kőbányai Szerb Önkormányzat támogatja.

Kérünk benneteket, hogy lehetőségetekhez mérten támogassátok Zolit még akkor is, ha nem tudtok eljönni a rendezvényünkre.
A rendezvény ingyenes. A műsor alatt lesz lehetőség Zoli gyógyulását adományokkal segíteni.

Zoli történettét követhetitek a Facebookon
Vagy a blogjában