Tervek

Nyomtatás
Írta: Super User Super User
Kategória: Hírek Hírek
Megjelent: 2020. október 25. 2020. október 25.
Találatok: 868 868

Kedves Barátaink!

Egyenlőre a koronavírus helyzet miatt nincs kilátásban olyan program amit ki tudnánk írni. Az időjárás miatt a szabadtéri táncházakat is mellőzni kényszerülünk. Úgy gondoltuk, hogy itt megírjuk nektek, hogy milyen terveink vannak az elkövetkező időszakra.

Programok tekintetében következő a helyzet:

Szeretnénk állandó táncházat tartani. Bár még tárgyalás alatt áll a dolog, mindazonáltal úgy volt, hogy erre februártól lesz lehetőségünk. A koronavírus vészhelyzet miatt valószínűleg a nyárig tartó táncházas évadban erre már nem kerül sor. Amint pontos információnk van, ki fogjuk írni nektek.

A pünkösdi táncháztáborral kapcsolatban az a hír, hogy még mindig nem tudni mikor és milyen formában nyit az ország. Valószínűleg nem fogjuk tudni megszervezni a tábort. Gondolkodunk rajta, hogy szeptemberre tesszük át az időpontot.

Amint beköszönt a jó idő, szeretnénk a szabadtéri rendezvényeinket folytatni.

Addig nagyon sok munka vár még ránk. Mi biztosan nem fogunk pihenni. Rengeteg új számot szeretnénk megtanulni az elkövetkező néhány hónapban, és a meglévőket is tovább csiszoljuk. Van sok dal amin már dolgozunk és különböző munkafázisban vagyunk velük. Van ami már majdnem készen van és csak egy kicsit kell még reszelni rajta és vannak amiket még nulláról kell megtanuljunk és van ami valahol a kettő között tart.

Szeretnénk olyan dalokat is játszani, amelyeket más táncházakban nem játszanak. Ezekhez a táncokat is meg szeretnénk tanulni, hogy meg tudjuk nektek tanítani.

Amint megtudunk valamit a lehetséges programokról, ki fogjuk írni itt és a Facebook oldalunkon is.

Molnár Mónika tervei alapján elkészítettük a logónkat. Mostantól ezt vagy a színezett verzióját fogjátok látni a rendezvényeink mellett.